Контакт

Контакт Информации

Почитувани посетители, ви благодариме што нè посетивте.
За сите дополнителни информации и прашања слободно контактирајте не на некој од наведените телефонски броеви или испратете е-маил порака.

Тел

++389 2 3076 781
++389 2 3062 124
++389  75 45 49 46

Адреса

ул.Никола Парапунов бр.41,
Комплекс Макотекс,
1000, Скопје

Испратете Порака

logo.png

Адреса

ул.Никола Парапунов 41,
Комплекс Макотекс,
1000, Скопје

Контакт

++389 2 3076 781
++389 2 3062 124
++389  75 45 49 46

Следете не

Copyright © Elkom Group 2022. | web design | hosting solutions | www.elco.eu.mk

Search