Еуро Хемикал

ЕУРО ХЕМИКАЛ дооел-Скопје е приватна компанија која повеќе од 25 години успешно работи во областа трговија со;
• лабораториско стакло
• филтер хартија
• термометри и ареометри
• лабораториски прибор
• апарати
• хемикалии
и се што ви е потребно во вашата лабораторија. Нашето долгогодишно искуство и стручно знаење ви стои на располагање, како и нашата љубезност и коректни цени за успешно и брзо да ги оствариме вашите барања.

 Вашата лабораторија е наша грижа 

Image
logo.png

Адреса

ул.Никола Парапунов 41,
Комплекс Макотекс,
1000, Скопје

Контакт

++389 2 3076 781
++389 2 3062 124
++389  75 45 49 46

Следете не

Copyright © Elkom Group 2022. | web design | hosting solutions | www.elco.eu.mk

Search